Blachotrapez fest Dny klempíře 2024

Předposlední srpnový víkend se ponese v rytmu festivalu klempířského umění, skvělé zábavy pro celou rodinu a výborné muziky
Kdy (od-do): 23. 8. 2024 09:00 - 24. 8. 2024 22:00
Kde: Havlíčkovo náměstí
Žánr: Jiná akce, Koncerty, Společenské, Významná akce, Pro děti, Festivaly, Vzdělávací, Kulturní akce
Pořádá: Blachotrapez spol. s.r.o.
Web: https://www.blachotrapez.cz/cs/blachotrapez-dny-klempire-2024
Email: strechy%z%blachotrapez.cz
Telefon: +420 569 333 279
Adresa pořadatele (sídlo): Šmolovy 254, 58001 Havlíčkův Brod

Blachotrapez – festival Dny Klempíře 2024 – zábava pro celou rodinu

Předposlední srpnový víkend se ponese v rytmu festivalu klempířského umění, skvělé zábavy pro celou rodinu a výborné muziky. Blachotrapez Dny Klempíře 2024 na Havlíčkově náměstí v Havlíčkově Brodě.

Utkání nejlepších klempířů z Čech i Slovenska. 12 soutěžních dvojic se utká v páteční soutěži o titul Blachotrapez Klempíř roku a spoustu hodnotných cen. Po celou dobu pátečního programu bude pro širokou veřejnost připraven doprovodný program, který obsahuje skákací hrady, malování na tvář, cukrovou vatu a mnoho dalšího. Na závěr náročného dne rozezní náměstí lokální kapely KAREL NA NÁKUPECH a DÍRA VE TMĚ.

Sobotní Blachotrapez festival! V sobotu 24.8.2024 od 14:00 hodin, kde se na velkém podiu postupně představí kapely VOXEL, následovat bude VOHNOUT, STO ZVÍŘAT, PROTHEUS a večerní program uzavře PAULIE GARAND LIVEBAND. Festival je určen pro celé rodiny a je přístupný zcela ZDARMA.

„Mám velkou radost, že se nám z našeho prvního ročníku podaří vytvořit festival s tradicí a můžeme touto cestou vrátit všem našim zákazníkům a široké veřejnosti jejich přízeň. Zábava pro celou rodinu, tuto větu si stále spojuji s naším motem: Střechy mnoha generací. Proto bych také rád na náš festival pozval nejen naše zákazníky, partnery, zaměstnance, ale také celé rodiny z Havlíčkova Brodu a okolí.“ Slova a srdečné pozvání od Rafala Stolarczyka, jednatele společnosti Blachotrapez. 

Klempířské soutěže jsou nedílnou součástí celého festivalu, v letošním roce bude soupeřit 12 těch nejlepších týmů z České i Slovenské republiky. Disciplíny budou zaměřeny na přesnost, rychlost, komplexnost a estetiku. Osobní minidodávka Renault, to je hlavní cena pro vítězný tým, tímto se letošní ročník stává opravdu prestižní záležitostí. Blachotrapez myslí na všechny, a proto žádný z účastníků neodejde z prázdnou.

Po vyhlášení vítězů a předání cen bude následovat kulturní program, kde nám své písně budou interpretovat kapely KAREL NA NÁKUPECH (18:30) po které bude následovat DÍRA VE TMĚ (20:00).

Sobotní festivalový den přinese pestrý hudební zážitek pro každého! Program otevře kapela VOXEL (14:00), dále rozezní celé náměstí bratři Homolové s kapelou WOHNOUT (15:45), následovat bude repertoár skupin STO ZVÍŘAT (17:30), PROTHEUS (19:15) a jako poslední se nám představí PAULIE GARAND LIVEBAND (21:00).

Srdečně zveme každého z Vás na skvělí víkend plný zábavy pro celou rodinu!